Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Čobanov odmor

E-Mail

Čobanov odmor

Hrana, pića, sirovine i trgovina / Dostava hrane i ketering
Kućna dostava, kokteli i ketering.

Са српских ливада долазе производи који су претеча наше данашње “брзе хране“. Природа посла сточара захтевала је припремање хране у форми “запакуј и понеси на ливаду”. Оброк који би им одржавао снагу целог дана био је лако припремљив и лако носив, дуготрајан, укусан и здрав. Будући да се чобани нису враћали пре заласка сунца, ручали би у природи укусну пршуту са лепињом премазаном кајмаком и обогаћеном претопом, у дубоком хладу, наслоњени о неко дрво.

Ресторан домаће кухиње „Ђуричић“ је после десет година рада покренуо први и тренутно једину робну марку аутентичне српске брзе хране – „Чобанов одмор“ и тако створио ново препознатљиво име у циљу афирмације Србије и њених традиционалних производа.

Право из богатих предела западне Србије које чине Тара, Златибор и Повлен, “Чобанов одмор” данас оживљава традицију припремања кајмака, сира, пршуте, печења и осталих специјалитета и нуди производе устаљеног квалитета и јединственог укуса. Наш концепт природне и квалитетне хране је намењен свима, а пре свега млађој урбаној генерацији која жели да очува везу са својим српским коренима. Традиционална храна наших дедова је припремљена и упакована за брзу употребу, а савремена и функционална амбалажа чува укус и квалитет хране.

У Чобановом одмору ћете уживати у сеоском амбијенту традиционалне брвнаре западне Србије, а служиће вас особље одевено у српске народне ношње.

Аутентична српска брза храна је путем бесплатне доставе доступна у свим деловима Београда свакога дана од 09-01ч.

Са многим фирмама остварујемо одличну сарадњу у организовању топлих оброка за њихове раднике.

У понуди „Чобановог одмора“ је и посебно осмишљена организација кетеринга у традиционалном духу за промоције, коктеле и културне догађаје.


Vojvode Šupljikca 34, Beograd, Tel.:011/2450947 , 065/2450947
Websajt: www.cobanovodmor.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]