Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Chery Company

E-Mail

Chery Company

Sport i odmor / Oprema
JOMA je jedan od svetskih lidera u prodaji fudbalske sportske opreme. Kompanija postoji od 1965. godine, opremu Joma u svetu nosi veliki broj klubova, a neki od njih su: Valencia, Fiorentina, Getafe, Real Oviedo, Kvins Park Rendžers, Standard Liež kao i reprezentacije Hondurasa i Nikaragve.

Promoteri Joma kopački su između ostalih golman španske reprezentacije Pepe Reina, Kanoute, Antonio Lopez, Perea, Axel Witsel i mnogi drugi.

Od ekipa malog fudbala opremu Joma nose neke od najboljih evropskih ekipa kao što su višegodišnji pobednik UEFA Futsal Cup takmičenja španski Inter Movistar, kao i italijanske ekipe Luparense, Augusta, Bisceglie. Takođe opremu Joma nose i reprezentacije Češke i Urugvaja.

Zvanični promoteri indoor patika Joma su neki od najboljih svetskih igrača, kapiten Brazila Vinicius kao i vrhunski fudbaleri Marqinho, Jaison, Juanra, Vampeta, Nora Patrick.


Kneza Višeslava 88, Tel.:011 3547-301 , 011 3549-977
Websajt: www.cherry-joma.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]