Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Bonum Inženjering

E-Mail

Bonum Inženjering

Elektronika / RF uređaji
Preduzeće BONUM inženjering ima za osnovnu delatnost pružanje usluga i isporuku opreme iz oblasti funkcionalnih radio sistema i opreme namenjene za prenos govora i podataka.

U okviru toga vršimo:
- Projektovanje funkcionalnih radio sistema,
- Nabavku-uvoz svih potrebnih uređaja za rad radio sistema (repetitore, bazne, mobilne i ručne radio stanice, modeme, antene, baterije, punjače baterija i ostalu prateću opremu),
- Montažu funkcionalnih radio sistema i puštanje u rad po sistemu “ključ u ruke“,
- Adaptacije radio uređaja prema posebnim zahtevima i potrebama korisnika.
- Iznajmljivanje radio opreme (radio stanica, repetitora i drugo) za povremene potrebe korisnika.

BONUM inženjering ima i servis za pružanje usluga servisiranja uređaja (u garantnom roku i posle isteka garantnog roka). Servisiramo takođe i radio uređaje i opremu koje su korisnici nabavili preko drugih firmi. Prilikom nabavki nudimo prvoklasne uređaje firme MOTOROLA čiji smo i zvanični diler. Po zahtevu i potrebi korisnika u mogućnosti smo da nabavimo, isporučimo, instaliramo i pustimo u rad uređaje i opremu i drugih svetskih proizvođača. U mogućnosti smo da isporučimo sve vrste antena i prateći pribor kao i instrumente za merenje antena a po posebnim zahtevima i merne test setove za servisiranje radio stanica.


Vidikovački Venac 104B, Beograd, Tel.:011 2340719 , 063 228968
Websajt: www.bonumbg.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]