Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Berić s.z.r

E-Mail

Berić s.z.r

Uređenje stana i enterijer / Uređenje stana
Materijali
Postoji mnogo vrsta prirodnog kamena pogodnog za dalju obradu. Radi jednostavnije klasifikacije delimo ih na Granite i Mermere. Kamen je sve popularniji materijal i nije samo današnji trend već je logičan sled novog stila života i pogleda na svet.

Eksterijer
Fasada predstavlja najvežniji deo eksterijera jednog objekta. Nekada je uloga fasade bila prvenstveno izolaciona. Ona je štitila građevinu od toplote, elementarnih nepogoda, hladnoće itd. Danas fasada pored uloge izolatora ima i zadatak da objektu da atraktivniji izgled. Spoljašnji izgled neke građevine je presudan u formiranju prvog utiska koji presuđuje o tome da li će nam se taj objekat svideti ili ne.

Enterijer:
Dizajn enterijera podrazumeva potpuno estetsko i funkcionalno uređenje unutrašnjeg prostora. Uređenje enterijera je zanimljiv, ali i kompleksan posao koji ne podrazumeva samo izbor i raspored nameštaja, već potupunu optimizaciju i harmonizaciju prostora.

OGRADE, ROŠTILJI, FONTANE...
Ograde od prirodnog kamena predstavljaju jedan od najatraktivnijih oblika upotrebe ovog materijala u građevinarstvu i opremanju eksterijera zbog svojih vizuelnih i fizičkih karakteristika i prednosti u odnosu na druge materijale.

STEPENIŠTA
Stepenice predstavljaju ozbiljan građevinski i estetski izazov modernih građevinara. One odavno nisu samo prostor u kući ili poslovnim prostorijama koji povezuje dva sprata, već unutrašnjem prostoru daju dinamiku i dozu rafinisanosti.

KAMINI
Prilikom izrade kamina mora se voditi računa o celokupnom uređenju enterijera. On treba stilski da odgovara vašem prostoru. Svaki kamin odgovara određenoj arhitekturi, životnom i individualnom stilu.


Nikole Berića 24/a, Kanjiža, , 064/2001769
Websajt: www.kamenberic.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]