Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Bel Systems

E-Mail

Bel Systems

Elektronika / Alat za elektroničare
Bel Systems d.o.o. zastupa vodeće svetske proizvođače elektronskih mernih instrumenata, radiokomunikacione, televizijske, signalizacione i bezbednosne kao i obrazovne opreme.

- Tektronix, SAD
- Spectracom, UK
- Pendulum AB, Švedska
- Keithley, SAD
- Rohde&Schwarz, Nemačka
- Hameg, Nemačka
- Advantest, Japan
- Greenlee, SAD
- Zelisko, Austrija
- Elettronica Veneta, Italija

Merna oprema koju isporučujemo se nalazi u laboratorijama naučno-obrazovnih institucija, operatera fiksne i mobilne telekomunikacione mreže, radiodifuznih preduzeća, regulacionih tela i proizvođača elektronske opreme.

Svi proizvodi iz našeg programa su pokriveni servisom u garantnom i poslegarantnom periodu. Servisne usluge pruža naš ovlašćeni servis koji se nalazi u Beogradu.

Servis uspešno radi već više od dve decenije u kontinuitetu i pruža kompletnu servisnu podršku, uz garanciju da će svi servisirani instrumenti zadovoljavati specifikacije proizvođača.

Možete nam se obratiti i za usluge servisiranja starijih instrumenata koji se više ne proizvode, usluge kalibracije i kalibraciju instrumenata za koje je potreban sertifikat ovlašćenih laboratorija.


Skender Begova 11A, Beograd, Tel.:011 303 3175 , 011 303 3176
Websajt: www.belsystems.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]