Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Balkan Lift

E-Mail

Balkan Lift

Građevina, materijal i usluge / Ostalo
Balkan Lift Komerc d.o.o. je počeo sa radom u maju 1989. godine kao SZR "Mihajlo Pupin", a brzi razvoj firme stvorio je uslove za osnivanje preduzeća "Balkan Lift Komerc" u aprilu 1992. Godine.

Danas firma raspolaže projektnom, montažerskom i servisnom bazom koja je sa stanovišta radne snage i tehnologije u potpunosti opremljena i obučena za obavljanje montaže, servisa i modernizacije uređaja za vertikalni, kosi i horizontalni transport u širokom rasponu mogućih zahteva objekata. Imamo izuzetno dobru i kvalitetnu saradnju sa Univerzitetom, Mašinskim fakultetom i Institutom za hemiju i tehnologiju u Beogradu. Pored osnovnog preduzeaa „Balkan Lift Komerc“ , Beograd osnovano je i preduzeće „Balkan Lift“ Podgorica.

Zaposleni u „Balkan Lift Komercu“ su obučeni da investitorima pomažu u izboru optimalnih rešenja, koja su uvek opravdana sa ekonomskog i tehničkog aspekta i u skladu sa zakonskom regulativom. Isto tako su obučeni da svaki problem rešavaju lako, bez pritisaka na investitora, uz poverenje i timski rad, ksko bi omogućili investitoru da dobije gotov objekat u najkraćem roku, sa što manje troškova i sa vrhunskim kvalitetom za korisnike.


Ljube Didića 28, Beograd, Tel.:011/6769052 , 011/6768919 , 069/8607900
Websajt: www.balkanlift.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]