Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Bago d.o.o.

E-Mail

Bago d.o.o.

/
predstavljamo vam naše preduzeće bago d.o.o. kao i asortiman naših proizvoda u nadi da ćemo vam na taj način pomoći da opremite vaš objekat savremenom i izuzetno kvalitetnom profesionalnom ugostiteljskom opremom.
naše preduzeće bago d.o.o. već dugi niz godina posluje uspešno sa vodećim italijanskim proizvođačima profesionalne ugostiteljske opreme, sitnog inventara, toplih napitaka i espresso kafe. imamo veliko iskustvo u opremanju svih vrsta objekata, s obzirom da smo do sada opremili veliki broj ne samo ugostiteljskih objekata, već i pekara, poslastičarnica, mesara, supermarketa, kao i različitih ustanova.
aparati za espresso kafu, ledomati, aparati za domaćinstvo, sva profesionalna ugostiteljska oprema, samo su deo širokog asortimana kojim raspolažemo.
trudimo se da naša usluga bude brza i kvalitetna zbog čega smo organizovali sopstveni prevoz robe iz fabrika u italiji. takođe imamo i vozni park koji čine automobili, dostavna, servisna i prezentaciona vozila, tako da smo u mogućnosti da klijentima dostavimo svu traženu robu i profesionalnu ugostiteljsku opremu.
osim toga, naše preduzeće ima sopstveni servis koji pruža usluge našim klijentima u kratkom vremenskom periodu.
uvođenje haccp sistema prirodan je korak na putu poverenja i pouzdanosti prema našim klijentima.
kako bismo mogli da izađemo u susret svim zahtevima tržišta obezbedili smo i veliki magacin rezervnih delova za uređaje koji su u ponudi preduzeća.
trudimo se da obezbedimo svakodnevno prisustvo terenskih komercijalista kod poslovnih partnera u cilju prezentacije i pružanja usluga konsaltinga, tako da imamo predstavništva u beogradu i nišu, a u planu je otvaranje predstavništva i u novom sadu.
prilikom uvoza ugostiteljske opreme opreme pratimo kretanja na svetskom tržištu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu tehničkih unapređenja u nameri da našim kupcima obezbedimo ugostiteljsku opremu koja po izgledu i kvalitetu odoleva izazovima 21. veka.
kafa i topli napici
osim izloženog bago d.o.o. uvozi i vrši distribuciju italijanske espreso kafe forte izuzetnog kvaliteta što potvrđuju i brojni zadovoljni klijenti.
pored toga u ponudi preduzeća je i topla čokolada forte u šest različitih ukusa i to crna, lešnik, bela, narandža, amareto i love potion chok. izuzetan ukus pruža zadovoljstvo velikom broju zadovoljnih potrošača, ali i vlasnicima restorana i kafića koji je imaju u ponudi.
osim toga, bago d.o.o u ponudi ima i široku paletu visokokvalitetnih čajeva milford.
s poštovanjem,
bago d.o.o.


Vodovodska 193, 11250 Beograd, Tel.:0113141123
Websajt: www.bago.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]