Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Auto Line

E-Mail

Auto Line

Auto-moto delovi i oprema / Rezervni delovi (NOVI)
Auto Line d.o.o. je firma koja se od 1995. godine bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za prvu ugradnju (Original Equipment) iz programa General Motors Opel, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, BMW i dr. Maloprodajni i veleprodajni objekti firme nude širok asortiman različitih proizvoda (auto delovi, auto oprema itd). Kroz distribuciju određenih brendova (Febi, Bilstein, Bremi, Sachs, Mahle, Tesla, Filtron, Huco i dr) "Auto Line" nudi pojedine grupe delova i za vozila Mercedes, BMW, Ford, FIAT, Renault, Citroen, Peugeot itd.

Auto Line je firma namenjena svim maloprodavcima, klijentima i kupcima koji žele da izgrade dugotrajan odnos sa pouzdanim partnerom i veleprodavcem auto delova. Glavno usmerenje firme je da asortimanom, kvalitetom i cenom zadovolji potrebe prodavnica, servisera i potrošača. Visok nivo usluga uz pristupačne cene delova i opreme, kao i kompletna tehničko-stručna podrška visoko su pozicionirali firmu "Auto Line" na srpskom tržištu auto-delova.


Severni bulevar 5v, Beograd, Tel.:011/3290100 , 011/3295005 , 065/3290100
Websajt: www.autoline.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]