Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Auto Kuća Francuz

E-Mail

Auto Kuća Francuz

Auto-moto delovi i oprema / Remont i održavanje
Gospodin Miloš Mihajlović, je radio u Renault Servisu u Francuskoj do 1980. kada se seli u Jagodinu i otvara svoju automehaničarsku radionicu koja šest godina kasnije prerasta u ovlašćeni Renault Servis.

Renault Servis uspešno posluje od 1986. do 2002.godine pod imenom RENAULT Servis Jagodina. 1.06.2003 godine "RENAULT Servis Jagodina " dobija status koncesije i od tada posluje pod imenom "Auto kuća Francuz d.o.o.".

Ovaj velelepni objekat se nalazi na površini od 2100 m2 na placu od 5000 m2 i izgrađen je po projektu Renault-a za prvu dekadu 21.veka.
Temelj koncesije Francuz se ogleda u zajedničkoj viziji budućnosti, odnosno u činjenici da se dvadesetogodišnja popravka vozila nastavlja i prerasta u porodični posao.

Auto kuća Francuz poseduje:
- Auto salon – prodaja vozila
- Brzi servis – RENAULT MINUTE
- Servisnu radionicu
- Nabavku i prodaju originalnih rezervnih delova
- Limarsko- farbarsku radionicu
- Komercijalnu službu
- RENAULT boutique

Auto salon
U auto salonu nudimo vam prodaju svih modela iz prodajnog programa RENAULT-a , koji obuhvata putnički i komercijalni program. Prodaju stalno prati neka od akcija proizvodjača, koja nudi niz povoljnosti u kupovini, u vidu poklona, popusta i raznih drugih pogodnosti.

Poručite automobil, onakav kakav baš Vama odgovara! Nivo opreme i enterijer vozila zavise samo od vaših želja i mogućnosti. RENAULT je tu da udovolji svim vašim zahtevima.


Servisna radionica, Brzi servis .
U servisnoj radionici ćete dobiti stručnu, brzu i kavalitetnu uslugu bez ozira da li ste unapred zakazali ili ne. Naši radnici su obučeni za rad na najsavremenijoj elektronskoj opremi za dijagnostiku i otklanjanje kvarova na vašim vozilima.

Rezervni delovi
- nabavka originalnih rezervnih delova sa ugradnjom
- mogućnost nabavke i ugradnje originalne dodatne opreme


Kragujevački Put Bb, Jagodina, Tel.:035 8243 095 , 035 8243 096 , 065 243 0955
Websajt: www.akfrancuz.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]