Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Auto Car Vidaković

E-Mail

Auto Car Vidaković

Auto-moto delovi i oprema / Remont i održavanje
AUTO KUĆA VIDAKOVIĆ je osnovana davne 1952.godine i od tada se bavi servisiranjem i popravkom putničkih automobila i lakih teretnih vozila, kao i mašinskom obradom delova.

Ovlašćeni smo servis za vozila marke Renault i Dacia i radimo opravke u garantnom kao i u vangarantnom roku.

Vremenom, delatnost Auto Kuće Vidaković se širila da bi zadovoljila različite potrebe svojih komitenata. Tako je pored servisne delatnosti počela i prodaja originalnih rezervnih delova i dodatne opreme za vozila marke Renault i Dacia. Takođe, servisiranje, popravka i punjenje klima uređaja na vozilima svih marki proizvođača vozila. Zatim, ultrazvučno čišćenje dizni, centriranje trapa. Najnovija delatnost našeg servisa je UGRADNJA GAS UREDJAJA u garantnom roku u vozila Renault i Dacia, i u druga vozila sa garancijom od 24 meseca. Potom, prodaja novih putničkih i lakih teretnih vozila marke Renault i Dacia. Danas se kod nas može izvršiti registracija vozila kao i izdavanje probnih tabli.

Popravka vozila se zakazuje na telefon 024/553-567 i 024/551-124 svakim radnim danom od 8.00 - 17.00 ili lično na adresi Starine Novaka 53.

Prodaja rezervnih delova i automobila radi i subotom od 8.00 - 13.00.


ul. Starine Novaka 53, Subotica, Tel.:024/553-567 , 024/551-124
Websajt: www.vidakovic.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]