Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Astrologos Agencija

E-Mail

Astrologos Agencija

Štampa, štamparske mašine / Štampa i izdavačka delatnost
Najstariji i najčitaniji astrološki magazin koji se može naći na kioscima

Izlazi od 2000. godine.

Profesori, psiholozi, književnici i naučnici su deo saradničkog tima Astrologosa.

Magazin Astrologos se bavi ljudskim duhom iz kosmološkog i psihološkog ugla. Tehnologija svesti, simbolika planetarnih pozicija, duhovne tehnike, psihologija i umetnost kao teme naših istraživanja pružaju čitaocu nadahnut pogled na realnost. Osnovna poruka je uvek optimistična – rešenje uvek postoji i sve ima svoj smisao. Osvešćivanje donosi zdravlje i uspeh.

Astrologija je nit koja u magazinu povezuje mnoge ozbiljne i naučne teme. Savremena nauka je preko fizičara i transpersonalnih psihologa već priznala holistički koncept po kome je čovek aktivni kreator svoje sudbine, što je u skladu sa drevnim duhovnim veštinama i znanjima. U skladu sa tim, podižemo pristup astrologiji na viši nivo i istovremeno koristimo sveobuhvatnost ove popularne teme da preko nje predstavimo bitnost simbolizma, arhetipova i svih mehanizama lične i kolektivne psihe.


Oslobođenja 29/35, Pančevo,
Websajt: www.astrologus.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]