Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
As Impeks

E-Mail

As Impeks

Usluge / Trgovina i logistika
KATALOŠKA PRODAJA, IMPLEMENTACIJA TEHNOLOGIJA i PRODAJA OPREME ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE su ključne reči za način poslovanja naše firme, koji je našim kupcima stvorio dobru naviku kvalitetne kupovine, a nama mesto među vodećim savremenim dobavljačima na srpskom tržištu.

Svoj dugogodišnji koncept poslovanja - prodaju putem besplatnih kataloga, preko naše firme u Srbiju je 2002. godine najpre prenela švedska kompanija AJ Office&Industry Supplies AB - vodeći evropski proizvodjač opreme i nameštaja za kancelarije, industriju i skladišta. Zastupništvom ovog poznatog evropskog brenda i širenjem njhove vizije moderne trgovine na područje Srbije, postali smo deo globalne AJ mreže, postavili nove standarde u kvalitetu i načinu poslovanja i obezbedili garanciju uspeha naše firme. Ponosni smo na našu referenc listu koja pokazuje konstantnost i dugoročnost poverenja naših kupaca i potvrđuje obostrano zadovoljstvo u saradnji sa njima.

Partnerstvo sa slovenačkom kompanijom Prosigma, Maribor, koja nam je prenela svoja iskustva u poslovanju sa velikim evropskim proizvođačima, u prepoznavanju i usvajanju vrhunskog kvaliteta i savremenog načina osvajanja tržišta, obezbedilo nam je mogućnost proširivanja prodajnog asortimana, a u skladu sa povećanjem potreba našeg tržišta.

Chemo, Nemačka
- pumpe za pretakanje goriva, rezervoari za dizel i bio-dizel, otpadna korita, stanice za prikupljanje otpadnih materija, kontejneri za vozila, ekološka oprema, oprema za zimsku službu (mašine i kolica za posipanje soli, lopate i kontejneri za pesak)

Rottner Tresor, Nemačka
- trezori, sefovi, data-sefovi, vatrootporni ormari, ormari za oružje, ugradni i hotelski sefovi, kase, aparati za brojanje i proverunovčanica

ProJob, Švedska
- radna i zaštitna odela za Građevinarstvo, Transport, Montažu, Restroran i kuhinju, Zaštitna vidljiva, fluoroscentno označena odela, 3-slojna odela za rad u uslovima sa nižom temperaturom, zaštitna obuća i dodaci (torbice, džepovi, čarape, rukavice, kaiševi)

PF Concept, Holandija (Pro Promotion)

Hefa (D.A.D. i Grizzly) i Sagaform, Švedska
- poslovni promotivni pokloni u kategorijama: Kancelarijski gift program, Olovke, Putni program, Tekstil, Kačketi, Kišobrani, Satovi, Golf i Slobodno vreme, Društvene igre, Zdravlje i Velnes, Kuhinjski setovi, Alat i lampe, Privesci za ključeve i upaljači, Sportska oprema i mnoštvo drugih proizvoda.

REWATEC,Nemačka
- kompaktni tipizovani sistemi za prečiščavanje komunalnih otpadnih voda kapaciteta 5 do 50 ES (MONOFLUIDO, FLUIDO BLACK LINE , FLUIDO XXL)
- kompaktni tipizovani sistemi za sakupljanje i upotrebukišnice kapaciteta 1500 do 10000 litara
- sistemi za kompostiranje biološkog taloga iz prečistača

ECOFLUID,Česka(www.ecofluid.cz)
- serija MICROCLAR – biološki prečistači kapaciteta 2 do 50 ES
- serija MINICLAR - biološki prečistači kapaciteta 50 do 500 ES
- serija OXYCLAR - biološki prečistači kapaciteta 500 do 5000 ES
- serija CITYCLAR - biološki prečistači kapaciteta preko 5000 ES
- serija SECLAR – prečistači industrijskih otpadnih voda
- serija AGROCLAR – prečistači otpadnih voda sa farmi


Boška Stojanovića Bb, Valjevo, Tel.:014 248 838 , 014 239 989
Websajt: www.asimpeks.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]