Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Agrovojvodina Komercservis Subotica

E-Mail

Agrovojvodina Komercservis Subotica

Poljoprivreda i stočarstvo / Ostalo
"Agrovojvodina Komercservis" iz Subotice počinje sa radom 1996. godine. Osnovna delatnost preduzeća bazirala se na trgovini veštačkim mineralnim đubrivima. U saradnji sa fabrikom "Zorka Klotild Agrotehnohem" pokrenut je program proizvodnje sredstava za zaštitu bilja.

Tokom kontinuiranog razvoja "Agrovojvodina Komercservis" u proizvodnji uvodi kompleksna mineralna đubriva:
VOĆKAL 8:5:24 1% MgO namenjen za primenu u intenzivnoj voćarskoj proizvodnji.
KRTOLIN 10:10:20 2% MgO 3% S specifičan za razvoj povrtarskih kultura.
BETAFERT 5:10:25 2% MgO 0.5% B2O3 posebno formulisan za proizvođače šećerne repe.

Od 2002. godine postajemo generalni zastupnici francusko-američke kompanije "Arysta Lifescience". Iz asortimana ovog svetskog lidera u proizvodnji pesticida izdvajamo preparat SELECT SUPER, jedinstven po kvalitetu i mogućnostima primene, kao i preparate vrhunske efikasnosti i GLADIATOR 70 WG, RAZZA, SCUD, CALLIFOS 48, ORTUS 5 SC i PROPONIT 720 EC.

Od 2006. godine, ostvaren je značajan pomak u tehnološko-proizvodnom i planskom sektoru razvoja što je rezultiralo uvođenjem većeg broja preparata za zaštitu bilja u proizvodnom delu u saradnji sa Zorka Klotild AGROTEHNOHEM-om. Kroz direktnu saradnju sa ino partnerima u pogledu zastupstva novih aktivnih i visoko kvalitetnih pomoćnih materija potrebnih za formulisanje pesticida, ostvaren je veoma velik napredak po svim principima neophodnim za visok kvalitet i stabilnost.

Danas, firma "Agrovojvodina Komercservis" u paleti proizvoda ima 25 preparata za zaštitu bilja, kao i kompleksna mineralna i kristalna đubriva.


Albe Malagurskog 2, Subotica, Tel.: 024/551-135
Websajt: www.komercservis-su.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]