Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Acan

E-Mail

Acan

Sport i odmor / Oprema
Na svom dugackom putu od sad vec davne 1979. do danas CoNAAI je prosao sve etape razvoja neophodne da bi se postalo cenjeno ime na probirljivom trzistu sportske opreme. Sve je pocelo kao radnja za izradu preslikaca i stampe na majicama, koja se ubrzo prosirila u radionicu za izradu sportskih majica i trenerki da bi to danas postala kompanija koje se bavi proizvodnjom prestizne sportske opreme. Zahvaljujuci godinama sticanom iskustvu , spoju najmodernije opreme za sivenje i stampu i znanju nasih dizajnera, krojaca i sivaca CoNAAI je stekao reputaciju neizbeznog partnera svim sportskim klubovima bez obzira o kom sportu je rec.

Znak AA na opremi odavno je prepoznatljiv na mnogim sportskim terenima. Fudbal, odbojka, rukomet, kosarka samo su neki od sportova u kojima smo preuzeli primat ili , sa ponosom mozemo reci, stali rame uz rame sa najvecim svetskim proizvodjacima sportske opreme. Sportsku opremu proizvedenu u Conaai-u nose timovi i sportisti Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, Rusije, SAD-a, Nemacke, Austrije, Svajcarske, Francuske, Danske, Svedske …

Nasa sportska oprema namenjena je svima: vrhunskim sportistima, profesionalcima, amaterima, rekreativcima … Ono sto nasu opremu odlikuje, pored kvaliteta i udobnosti, je prepoznatljivost i jedinstvenost. Svi, kako klubovi tako i pojedinci, kod nas mogu izabrati ili predloziti ono sto pozele. Ponosimo se cinjenicom da nasim klijentima uvek mozemo izaci u susret i ispuniti svaku zelju.Ponuda najkvalitetnijih uvoznih materijala, vrhunska stampa, najmoderniji dizajn opreme i ,pre svega, ispunjavanje preuzetih obaveza kada su u pitanju kvalitet i rokovi izrade daju nam za pravo da kazemo da je sportska oprema koja na sebi nosi znak AA postala brend.


Višnjička 15, Beograd, Tel.:011/20-84-844 , 021/661-2595 , 063/480-003
Websajt: www.naai.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]