58
Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Dr Gabriel's Ulje Ricinusa

Medicina i oprema / Narodna i alternativna medicina Medicina i oprema / Narodna i alternativna medicina | Unešen: | Pregledi: 1019
Dr Gabriel's Ulje Ricinusa
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika ekoducan (127)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 1019
Količina: 15
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Beograd
Telefon:

900.00

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Ulje RicinusaPomozite svom stomaku da ponovo „proradi“ uz pomoć prirodnog laksativa u svojoj najjačoj formi!Ulje Ricinusa je dokazani laksativ za probleme sa zatvorom stomaka kod ljudi koji mnogo sjede, usljed bolesti leže ili imaju usporen rad crijeva.

Podstiče stomak na rad i time dolazi do prestanka zatvora. Dodatno je obogaćeno uljem lana radi dokazanog anti-upalnog djelovanja i blagodarnog djelovanja na stomak.

Ulje Ricinusa

• Pakovanje: 100 ml

• Cijena: 900,00 dinaraZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com+ 381 64 322 77 51 (Beograd)Narudžbe on lineNAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.Sve narudžbe pisati na navedeni mail.

Dostava i povrat

Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke.Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili.Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.

Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com+ 381 64 322 77 51 (Beograd)Legal Disclaimer - Pravna izjava o poricanju/odricanju od odgovornosti: Informacije koje se nalaze na ovoj stranici, u ovoj brošuri, i na svim ostalim našim brošurama i katalogu kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).
Svi oglasi korisnika ekoducan (127)

Dr GabrielDr GabrielDr Gabriel
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.

Predložite novu kategoriju Imate sugestiju ili predlog Imate problem?
Besplatna android igra - voznja aviona - unistavanje kapija - borba sa neprijateljima