Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,

Medicina i oprema / Nega starih lica
Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika ylatnosrce (1)
Skraćen link:
Unešen: | pre dve godine | Pregledi: 106
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Dom za smestaj starih i nemoćnih ,,Zlatno Srce,,
Mi smo ustanova za smeštaj pokretnih, polupokretnih i teško pokretnih osoba, koja je u stanju da ponudi korisnicima sve usluge koje zahtevaju njihovo psihofizičko stanje.Korisnici usluga imaju 24-časovnu negu i negu koju pružaju zdravstveni radnici . Moguće je smestiti i na kraće vreme i tokom godišnjih praznika.

Dom “Zlatno srce”je smešten na svega 20-tak kilometara od centra, na obodu Beograda, u mirnom prigradskom naselju Umka - na samoj obali Save.
Ovo je lokacija koja će korisnicima našeg Doma obezbediti mir i spokoj, a njihovim bližnjima i prijateljima svakodnevne posete - zbog blizine grada i odlično organizovanog gradskog prevoza.

Dođite da nas upoznate, jer samo onima kojima verujete možete prepustiti brigu... kako o sebi, tako i o Vašim bližnjima i vama dragim osobama.
STARIJIM OSOBAMA POTREBNO JE JAKO MALO, ALI TO MALO IM JE JAKO POTREBNO!
Svi oglasi korisnika ylatnosrce (1)

Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,Dom za stare i nemoćne,,Zlatno Srce,,
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!