Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Direktna prodaja, stan 42kv, Zemun, Altina

Nekretnine / Stanovi
Direktna prodaja, stan 42kv, Zemun, Altina
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika stevo70 (1)
Skraćen link:
Unešen: | pre četiri meseca | Pregledi: 34
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Stan je površine 42,7 m2

Objekat se nalazi na odličnoj poziciji na Altini u ulici Ugrinovački put 14.deo, kučni broj 60 ( u blizini se nalazi balon za fudbal),

Ova ulica izlazi na Ugrinovački put kod marketa ”Dima” gdje prolazi linija GSP 707. Zgrada je udaljena nenaleko od ulice Ljiljane Krstić gdje prolazi linija bus 81, a takođe u ulici Pavla Vujisića u blizini pošte prolaze i 81 i 81L.

Objekat je vrlo moderno projektovan, sa širokim hodnicima, tako da su dobijeni vrlo funkcionalni stanovi sa puno prirodnog osvetljenja. Radovi su u završnoj fazi, a rok završetka i useljenjenje je planiran za kraj avgusta 2018.godine.

U pitanju je odlična gradnja, sa najkvalitetnijim materijalima.

Ugrađena je kvalitetna 6-to komorna PVC stolarija, kvalitetna keramika, parketi I klase. U kupatilima se instaliraju kvalitetne sanitarije. Vodokotlić je ugradni geberit i konzolna WC šolja.

Svaki stan je opremljen klima uređajem, interfonom, kablovskom mrežom za Tv i internet.

Grejanje je etažnog tipa, svaki stan ima svoje nezavisno grejanje. Kotlovi su el. na struju, ugradnog tita , tako da ne zauzimaju prostor. Radijatori su aluminijumski.

Izolacija zgrade je 10 cm stiropor demit fasada, što zasigurno garantuje minimalnu potrošnju struje za zagrevanje ili hlađenje prostorija.

Oko zgrade planiran je prostor za parkiranje automobila.

Važno je napomenuti da je zemljište 1/1 vlasništvo (nije od PKB), te da postoji sva potrebna dokumentacija potrebna da bi se overio ugovor kod notara, i koju vam dostavljamo da proverite kod vačeg advokata, ukoliko se odlučite za kupovinu stana.Svi oglasi korisnika stevo70 (1)

Direktna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, AltinaDirektna prodaja, stan 42kv, Zemun, Altina
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!