Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Automatske rampe

Elektronika / Elektromotori Elektronika / Elektromotori | Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 17
Automatske rampe
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dracom (12)
Skraćen link:
Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 17
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Rampe se koriste za automatizaciju ulaza / izlaza gde je potreban veliki broj prolaza.

Rampa je efikasan način za sprečavanje neovlašćenog ulaza vozila u ograđeni prostor neke firme, javne garaže ili zajednički parking stambenih objekata i slično. Veoma česta pojava na ulazima kompanija sa velikom frekvencijom prolaza su rampe ali i čuvari parking mesta. Kapije nisu predviđene da se često koriste na ulazima u poslovne objekte, jer su to po običaju velike širine prolaza i potrebno je dosta vremena da se kapija otvori.

Velika prednost rampe u odnosu na kliznu i krilnu kapiju je brzina otvaranja. Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo – za 3 ili 4 sekunde u zavisnosti od širine prolaza. U odnosu na kapiju kojoj je potrebno više od 20 sekundi osim hi-speed kapija gde je otvaranje duplo brže. Sa većom dužinom ruke, vreme podizanja i spuštanja mora da bude nešto duže, oko 4-6 sekundi. Što je ruka duža, inercija i operećenje kućišta i reduktora rampe su značajno veći.

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da usvojim celokupne asortimane stvetskih firmi pa i da montiramo uređaje sa kojima nismo imali dodira.

Sve proizvode možete pogledati na http://www.dracom.net

Kontakt: Ilić Vladimir 061/24-13-946

Svi oglasi korisnika dracom (12)

Automatske rampeAutomatske rampeAutomatske rampeAutomatske rampeAutomatske rampeAutomatske rampeAutomatske rampeAutomatske rampe
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.