Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Auto lakiranje Velika plana

Auto-moto delovi i oprema / Ostalo Auto-moto delovi i oprema / Ostalo | Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 24
Auto lakiranje Velika plana
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dirwienna (45)
Skraćen link:
Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 24
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Velika Plana
Telefon:

Pozvati

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Auto lakiranje Velika plana
U auto servisu BOKI efikasno i pedantno obavljamo sve lakirerske radove na automobilima, takodje Vam nudimo uslugu auto-limarije kao i slep sluzbe koja Vam je dostupna 24h / 365 dana u godini .
Posedujemo modernu komoru za farbanje tako da smo u mogućnosti da udovoljimo najstrožim standardima vezanim za naše delatnosti.
Takođe vešto izvlačimo havarije a mnoga ulegnuća od udarca, grada, lopte i td. izvlačimo bez farbanja. Vršimo i antikorozivnu zaštitu, čišćenje od rđe . ..
Uz iskusne majstore i upotrebu kvalitetnih farbi i materijala nudimo Vam izuzetan kvalitet i pružamo garanciju na svim izvedenim radovima.
Ukoliko vam je potrebna pomoć na putu bilo kod saobraćajnog udesa ili kvara vozila, nasa šlep služba će vam tu neprijatnu situaciju učiniti lakšom, jer ćemo brzo i povoljno prevesti vas i vaše vozilo do željene adrese. Bilo da je u pitanju manji mehanički kvar, otkazivanje akumulatora, zaključani ključevi u kolima, probušena guma, kvar na automatskom menjaču mi smo tu da odšlepamo vozilo.
Budite sigurni u kvalitet naseg rada , jer iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam ostali verni!

Kontak telefon : 064/121-0872

Svi oglasi korisnika dirwienna (45)

Auto lakiranje Velika planaAuto lakiranje Velika planaAuto lakiranje Velika planaAuto lakiranje Velika planaAuto lakiranje Velika planaAuto lakiranje Velika planaAuto lakiranje Velika plana
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.