Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Alfa Pet

Kućni ljubimci / Ostalo
Alfa Pet
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dirwienna (8)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 139
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Pet shop Alfa Pet je otvoren 2014 godine i sve do danas je bio i ostao nezaobilazna stanica velikog broja ljubitelja životinja koji cene kvalitet i vrhunsku uslugu.

Vlasnicima najrazličitijih kućnih ljubimaca, bilo da se radi o psima, mačkama, pticama, ribicama ili glodarima nudimo najveći izbor hrane, opreme, poslastica, vitamina i sredstava za zaštitu za njihove kućne ljubimce.

Komercijalna hrana za pse i mačke čijom prodajom se bavimo, svojim sastavom zadovoljava standarde propisane za zdravu i ishranu bogatu vitaminima a bezgranična ljubav prema životinjama, čiji smo i sami ponosni vlasnici, kao i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo odgovorno i posvećeno.

U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano pa smo se u skladu sa tim potrudili da Vam ponudimo veliki izbor hrane u sve tri kategorije tj. ekonomičnog kvaliteta, premijum i superpremijum kvaliteta.

U pet shopu Alfa Pet takođe Vas očekuje veliki izbor opreme, kaveza, transportera, toaleta, ogrlica i povodaca, hranilica i pojilica, posuda za hranu, četki, igračaka i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.

Obradujte Vašeg ljubimca prizvodima iz široke palete naše ponude i na taj način im uzvratite za nesebičnu ljubav koju Vam pružaju.Savet veterinara možete potražiti u našoj akciji PITAJTE VETERINARA

NAŠ MOTO JE KUPITE PRISTOJNU HRANU ZA PRISTOJNU CENU

Kontakt tel: 061/2-444-070 I 011/420-8-150Pratite nas na : https://www.facebook.com/petshopalfapet/

Vise informacija na : http://alfapet.rs/
Svi oglasi korisnika dirwienna (8)

Alfa PetAlfa PetAlfa PetAlfa PetAlfa PetAlfa Pet
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!