Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Akcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika

Lov i ribolov / Lovačke lampe i optika
Akcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika hunter76 (8)
Skraćen link:
Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 67
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Pančevo
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika

Ovo su najbolji profesionalni Infra-Crveni IC-X76 iluminatori ili pojačivaci noćne optike. Na raspolaganju su dva modela; X76-A(840-865nm) i X76-B(915-940nm).
- Model IC-X76(A) je manje vidljiv za životinje od svih ostalih iluminatora sa ovom frekvencijom od 850nm i najsnažniji je. Daleko je jači i bolji od skoro svih fabričkih, skupljih (IC, IR)iluminatora, da ne pominjem kineske lampe itd. Koji god biste kupili, treba znati da ovaj IC-X76 pobeđuje. Preko 200 komada prodatih za godinu dana što je neverovatno! Govorim vam iz iskustava prezadovoljnih lovaca sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, pa čak i Rumunije i Austrije.

- Vaš noćni uređaj (pretpostavljam)već ima ugrađen fabrički IC, ali je to veoma slab a veoma uočljiv za životinje. Zato svi kupuju ovaj IC-X76, jer osvetljava kao reflektor, a pri tom je nevidljiv za životinje. Iznenadićete se na kojoj udaljenosti možete videti odsjaj oka životinje i koliko doseže ovaj IC-snop! Ako ga koristite u normalnim uslovima, zaboravićete na punjenje baterije, jer u njemu je samsung baterija velike snage sa zaštitom.

- X76-(A) (850nm), smatraju lovci, osvetljava neverovatnih 200 pa do preko 300 metara, to zavisi od vaše noćne optike. Iz iskustva lovaca imam saznanja da je bolji od svih Yukon-ovih IC, Pulsar-805, ATN-850, Dedal . . i potpuno u istom rangu sa Armasing-850. Kompatibilan je sa apsolutno svim noćnim uređajima: zrak, atn, yucom, dedal, dipol, pulsar i može se prilagoditi svakoj “ NIGHT VISION” od najstarije (1)Gen. pa do najnovije (3+)Gen, optici na pušci, ručni monokular ili IR za glavu…

- U iluminator X-76(A) je stavljena termoskupljajuća gumu, ubačen specijalni IR-emiter koji se ne može naći u slobodnoj prodaji, ubačeno Stone-ExtraClear staklo koja ne vraća svetlo, silikonske O-ring gumice, tečno srebro, termo lepak i Nyogel-mast. Tako da njemu ne smeta ni kiša ni vrlo niske temperature, a neće doci ni do pregrevanja zbog ground-hlađenje, plus X-76 napravljen je da izdrži trzaj puške za sve kalibre, na neki način ovaj IC je neuništiv.
- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, kožna futrola, aluminjumski nosač za pušku, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom.
Ceo komplet samo 6000din.
Srećan lov i "DOBAR POGLED"

VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=nh9pkM_C3Vw&t=89s

Svi oglasi korisnika hunter76 (8)

Akcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna OptikaAkcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna OptikaAkcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna OptikaAkcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna OptikaAkcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna OptikaAkcija 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!