Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Zdrava hrana"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Pozvati
Prirodno lecenje mioma ARABESCA GENITALS STOP GINEKOLOSKIM PROBLEMIMA -Kandida -Eserihija -Sterilitet -Ciste -Miomi na materici -Krvarenje -Belo pranje -Hormonski poremecaji -Policisticni jajnici(izostanak menstruacije ili neredovne menstruacije) -Uretritis(upala uretre,mokracnog kanala) -HPV infekcija(humani papiloma virus) -Bakterijske infekcije -Erozija grlica materice -Poromecaj hormona Arabesca genitals sadrze biljke i semena(med,gjumbir, kakao,cimet,len,virak, nigella sativa(crno seme),ulje nigella sativa,kardamon). imaju blagotvorno dejstvo s tim sto vrse detoksifikaciju, unistavaju bakterije i viruse, kako i gljivicne infekcije, prave hormonski bilans, normalizuju menstrualni ciklus, na prirodan nacin vracaju normalnu funkciju genitalnih organa. Pakovanje sadrzi 150 grama-30 kesica 1 mesec terapije Arabesca genitals,dnevna doza 1 arabesca bombon. Upotreba:Svakoga jutra 15 min. pre obroka pola bombona ispiti sa casom vode, isti postupak i uvece. Nacin upotrebe je isti kod oba pola, s tim sto zene imaju pauzu terapije za vreme mesecnog ciklusa, nakon mesecnog ciklusa nastavljate isto. Arabesca genitals se cuvaju u frizideru. Napomena:preporucena terapija 2 meseca, obavezna kontrola nakon 2 meseca terapije! Arabesca genitals se koriste kao lek i preventivno! Arabesca genitals se preporucuju uzrastu u ciklusu! Arabesca genitals se ne preporucuju trudnicama i dojiljama! Za porudzbine i info inbox!!! Cena: 1 paket 25 eura (1 mesec terapije)! Saljemo sirom sveta! Arabesca i Hemani bio produkti i dodaci ishrani na biljnoj bazi. Kontakt tel. +38163/8250-802 Vise o nama : www.arabesca.org
Broj otvaranja: 12
dirwienna - svi oglasi (70)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Novi Pazar
Kupujem/prodajem: Prodajem
1500.00 din
100% ORGANSKODR GABRIEL'S ULJE KOKOSA"Upalite" ponovno svoj mozak i recite NE zaboravnosti i manjku koncentracije.

Živite život bez straha od propadanja funkcija mozga!Znanost potvrđuje da redovno konzumiranje Ulja Kokosa:

- Poboljšava Funkcije Mozga, čak i kod Alzheimerove bolesti jer hrani mozak ketonima ( dobrim mastima koje mozak koristi za rad)

- Služi kao izvrstan izvor "brze" energije za ljudsko tijelo

- jača imuni sistem i djeluje antivirusno i antibakterijski

- poboljšava i podupire rad srca

- poboljšava rad štitne žlijezde100% ORGANSKO DR GABRIEL'S ULJE KOKOSA MOŽETE PORUČITI PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 23,50 KM (normalna cijena je 31,30 KM)

Organsko Ulje KokosaOrgansko Ulje KokosaZa Vaš Mozak – Bez Zaboravnosti i Manjka Koncentracije!

Živite život bez straha od propadanja funkcija mozga!Nauka potvrđuje da redovno konzumiranje Ulja Kokosa:

• Poboljšava Funkcije Mozga, čak i kod Alzheimerove bolesti jer hrani mozak ketonima (dobrim mastima koje mozak koristi za rad)

• Služi kao izvrstan izvor “brze” energije za ljudsko tijelo

• Jača imuni sistem i djeluje antivirusno i antibakterijski

• Poboljšava i pomaže rad srca

• Poboljšava rad štitne žlijezde

Organsko Ulje Kokosa

• Pakovanje: 280 ml

• Cijena: 1.500,00 dinara

ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com

+ 381 64 322 77 51 (Beograd)Narudžbe on lineNAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.Sve narudžbe pisati na navedeni mail.Dostava i povrat

Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke.Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili.Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.

Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com+ 381 64 322 77 51 (Beograd)

P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u popunosti vratiti novac, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!Legal Disclaimer - Pravna izjava o poricanju/odricanju od odgovornosti: Informacije koje se nalaze na ovoj stranici, u ovoj brošuri, i na svim ostalim našim brošurama i katalogu kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).
Broj otvaranja: 1019
ekoducan - svi oglasi (127)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 12
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
1848.00 din
Ovo je izvrstan napitak koji sadrži ekstrakt pažljivo odabrane Arabica kafe. Neka vam svako jutro postane pravo osveženje uz Tiens CordyCafé! Ukusna kafa Arabica poboljšana snažnim adaptogenima iz čudesne gljive kordiceps sinensis. Isprobajte i doživite bogatu ukusnu aromu. TIENS CordyCafé je izvrstan, ukusan napitak koji sadrži ekstrakt pažljivo odabranih, sveže samlevenih zrna kafe Arabice, čija aroma i ukus imaju neverovatnu sposobnost probuditi i osnažiti naše misli i čula. Usudite se doživeti bogatu, kremastu i finu TIENS CordyCafé aromu, obogaćenu snažnim adaptogenima iz “čudesnih gljiva” – Cordyceps sinensis. Tradicionalna kineska medicina već vekovima koristi prirodna svojstva kordicepsa. Uz to što znatno pojačava naš imunitet, nego i osnažuje funkcije tela i poboljšava zdravlje generalno. TIENS CordyCafé sadrži isključivo najkvalitetniji micelij kordicepsa, čiji je postupak obrade kontrolisan od strane TIENS-a, koristeći visoko naprednu biotehnologiju, istovremeno čuvajući prirodni sadržaj proizvoda. Obogaćen još jednim sastojkom – kalcijumom, doprinosi održavanju zdravlja kostiju i zuba, pravilnom radu probavnih enzima i mišića, ali i čitavog metabolizma. Stoga možemo još reći da osigurava da se naša energija pravilno koristi i uravnotežuje tokom dana. Jednu kesicu napitka treba otopiti u 200 ml vruće vode dva puta dnevno (preporučena doza - 2 kesice dnevno). Nemojte premašiti preporučenu dnevnu dozu. TIENS CordyCafé se ne preporučuje deci, trudnicama i dojiljama kao i onima koji su alergični na sastojke preparata, npr. onima s intolerancijom na laktozu. Proizvod sadrži 72 mg kofeina po kesici. Poručivanje je putem e-maila: tienspreparati@gmail.com ili na broj 064 322 77 51, a isporuka je brzom poštom na adresu kupca (troškovi dostave nisu uračunati u cenu) ili lično preuzimanje u Beogradu.
Broj otvaranja: 39
ekoducan - svi oglasi (127)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 120
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
ISTEKAO OGLAS!
kred
Broj otvaranja: 32
marie - svi oglasi (1)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Vranje
Kupujem/prodajem: Kupujem
Broj otvaranja: 169
zvonimir - svi oglasi (2)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 10
Grad: Vlasotince
Kupujem/prodajem: Prodajem

ISTEKAO OGLAS!
Maca Origin 1300 više je nego prosječna maca
Kvalitet mace, koji je na raspolaganju na europskim tržištima jako varira. Često je maca uzgaja u Čilu ili Boliviji, ali na tržištu je na raspolaganju i kao sintetički proizvedena maca. Najbitniji faktor u donošenju odluke za ovaj prirodan dodatak leži u kvalitetu same sirovine. Uzgajana treba biti na barem 2500 metara nadmorske visine, jer su tamo klima i zemlja najpogodnije za ras ove biljke.Veća nadmorska visina će biti, veći sadržaj vitamina i minerala će biljka sadržavat
Zahtevni korisnici se odlučaju za Tricaps XXL kapsule.
Tricaps su visoko dozirne XXL kapsule s ogromnim kapacitetom od 1000 do 1400mg. Sposobni sportaši i bodybuilderi sve više posezaju za Tricaps, jer ove kapsule pružaju mnogo koristi i bolju učinkovitost od drugih kapsula ili tableta za žvakanje ili gutanje. Tricaps su proizvedene u skladu s kriterijima GMP-ja(Good Manufacturing Practice), ekskluzivno samo u ustanovama s ISO certifikatom. Nadzor kvalitete u skladu s GMP jamči za visoko kvalitetan proizvod, kao i osigurava da su kapsule proizvedene u skladu sa strogim zahtjevama kvaliteta javnog zdravstva.


Prednosti i koristi kapsula Tricaps
Više sadržaja i aktivnih sastojaka nego druge kapsule!
Odlična alternativa tabletama za žvakanje ili gutanje!
Lakše gutanje nego kod drugih tableta slične veličine!
Ovoj kapsule je neutralan i nema neprijatnog okusa!
Tricaps su dvodijelne kapsule! Sadržaj možete po želji pomiješati s vodom!
Ovoj kapsule je 100% napravljen iz goveđeg želatina! (ne sadrži svinjetine)
Vrhunski kvalitet! Proizvedeno u skladu s kriterijima GMP u ustanovama s ISO certifikatom!
Dobra investicija!
Broj otvaranja: 214
sportfitprotein - svi oglasi (6)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Novi Sad
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: