Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Zdrava hrana"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
1500.00 din
100% ORGANSKODR GABRIEL'S ULJE KOKOSA"Upalite" ponovno svoj mozak i recite NE zaboravnosti i manjku koncentracije.

Živite život bez straha od propadanja funkcija mozga!Znanost potvrđuje da redovno konzumiranje Ulja Kokosa:

- Poboljšava Funkcije Mozga, čak i kod Alzheimerove bolesti jer hrani mozak ketonima ( dobrim mastima koje mozak koristi za rad)

- Služi kao izvrstan izvor "brze" energije za ljudsko tijelo

- jača imuni sistem i djeluje antivirusno i antibakterijski

- poboljšava i podupire rad srca

- poboljšava rad štitne žlijezde100% ORGANSKO DR GABRIEL'S ULJE KOKOSA MOŽETE PORUČITI PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 23,50 KM (normalna cijena je 31,30 KM)

Organsko Ulje KokosaOrgansko Ulje KokosaZa Vaš Mozak – Bez Zaboravnosti i Manjka Koncentracije!

Živite život bez straha od propadanja funkcija mozga!Nauka potvrđuje da redovno konzumiranje Ulja Kokosa:

• Poboljšava Funkcije Mozga, čak i kod Alzheimerove bolesti jer hrani mozak ketonima (dobrim mastima koje mozak koristi za rad)

• Služi kao izvrstan izvor “brze” energije za ljudsko tijelo

• Jača imuni sistem i djeluje antivirusno i antibakterijski

• Poboljšava i pomaže rad srca

• Poboljšava rad štitne žlijezde

Organsko Ulje Kokosa

• Pakovanje: 280 ml

• Cijena: 1.500,00 dinara

ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com

+ 381 64 322 77 51 (Beograd)Narudžbe on lineNAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.Sve narudžbe pisati na navedeni mail.Dostava i povrat

Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke.Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili.Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.

Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com+ 381 64 322 77 51 (Beograd)

P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u popunosti vratiti novac, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!Legal Disclaimer - Pravna izjava o poricanju/odricanju od odgovornosti: Informacije koje se nalaze na ovoj stranici, u ovoj brošuri, i na svim ostalim našim brošurama i katalogu kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).
Broj otvaranja: 451
ekoducan - svi oglasi (86)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 12
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
ISTEKAO OGLAS!
????Farma „Nešić“???? 069/726-187
✴Lekovita jaja japanske prepelice✴
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Šaljemo na vašu kućnu adresu Postexpresom.Paketi stižu narednog dana do 12h.U svakoj kutiji se nalazi po 30 svežih oplodjenih jaja ispitanih na sve vrste bolesti od strane VSI KV.
Jedno jaje japanske prepelice u odnosu na kokošije sadrži pet puta više fosfora, sedam puta više gvožđa( kao 1,5 kg junetine), i deset puta više vitamina B-komleksa( B1, B2, B6, B12 ). Sadrži i vitamine A, E, C, 11% minerala, Kalijuma i vrlo važne enzime.Zahvaljujući tome, pomažu u lečenju sledećih bolesti: ASTME, ANEMIJE, DIJABETESA, POVIŠENOG KRVNOG PRITISKA, MASNOĆE U KRVI, POREMEĆAJA U VARENJU, SLABOG IMUNITETA…
Stalna prodaja lekovitih jaja japanske prepelice. Kutija od 30kom/300din. (10din./kom. ).Svaka kutija na sebi ima uputstvo i nacin primene.Jaja japanske prepelice su se pokazala kao veoma uspešno pomoćno-prirodno lekovito sredstvo u lečenju mnogih bolesti.Terapija jajima prepelica ne zahteva posebne pripreme. Zavisno od vrste bolesti, pacijent mora u određenom vremenskom periodu da popije od 120 do 1080 jaja. U najvećem broju slučajeva terapija traje 49 dana. Odrasli uzimaju po 3 jajeta u prva tri dana, a po 5 do kraja terapije. Deci se, u zavisnosti od uzrasta, daje manji broja jaja:
• deca do 3 godine – 2 jajeta dnevno
• deca od 3 do 5 godina – 3 jajeta dnevno
• deca od 5 do 10 godina – 4 jajeta dnevno
• deca preko 10 godina primenjuju terapiju propisanu za odrasle
Broj otvaranja: 84
olala - svi oglasi (59)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Trstenik
Kupujem/prodajem: Prodajem

ISTEKAO OGLAS!
Maca Origin 1300 više je nego prosječna maca
Kvalitet mace, koji je na raspolaganju na europskim tržištima jako varira. Često je maca uzgaja u Čilu ili Boliviji, ali na tržištu je na raspolaganju i kao sintetički proizvedena maca. Najbitniji faktor u donošenju odluke za ovaj prirodan dodatak leži u kvalitetu same sirovine. Uzgajana treba biti na barem 2500 metara nadmorske visine, jer su tamo klima i zemlja najpogodnije za ras ove biljke.Veća nadmorska visina će biti, veći sadržaj vitamina i minerala će biljka sadržavat
Zahtevni korisnici se odlučaju za Tricaps XXL kapsule.
Tricaps su visoko dozirne XXL kapsule s ogromnim kapacitetom od 1000 do 1400mg. Sposobni sportaši i bodybuilderi sve više posezaju za Tricaps, jer ove kapsule pružaju mnogo koristi i bolju učinkovitost od drugih kapsula ili tableta za žvakanje ili gutanje. Tricaps su proizvedene u skladu s kriterijima GMP-ja(Good Manufacturing Practice), ekskluzivno samo u ustanovama s ISO certifikatom. Nadzor kvalitete u skladu s GMP jamči za visoko kvalitetan proizvod, kao i osigurava da su kapsule proizvedene u skladu sa strogim zahtjevama kvaliteta javnog zdravstva.


Prednosti i koristi kapsula Tricaps
Više sadržaja i aktivnih sastojaka nego druge kapsule!
Odlična alternativa tabletama za žvakanje ili gutanje!
Lakše gutanje nego kod drugih tableta slične veličine!
Ovoj kapsule je neutralan i nema neprijatnog okusa!
Tricaps su dvodijelne kapsule! Sadržaj možete po želji pomiješati s vodom!
Ovoj kapsule je 100% napravljen iz goveđeg želatina! (ne sadrži svinjetine)
Vrhunski kvalitet! Proizvedeno u skladu s kriterijima GMP u ustanovama s ISO certifikatom!
Dobra investicija!
Broj otvaranja: 153
sportfitprotein - svi oglasi (6)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Novi Sad
Kupujem/prodajem: Prodajem
Broj otvaranja: 209
kale10 - svi oglasi (1)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Kragujevac
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: