Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Zdrava hrana"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
1500.00 din
100% ORGANSKODR GABRIEL'S ULJE KOKOSA"Upalite" ponovno svoj mozak i recite NE zaboravnosti i manjku koncentracije.

Živite život bez straha od propadanja funkcija mozga!Znanost potvrđuje da redovno konzumiranje Ulja Kokosa:

- Poboljšava Funkcije Mozga, čak i kod Alzheimerove bolesti jer hrani mozak ketonima ( dobrim mastima koje mozak koristi za rad)

- Služi kao izvrstan izvor "brze" energije za ljudsko tijelo

- jača imuni sistem i djeluje antivirusno i antibakterijski

- poboljšava i podupire rad srca

- poboljšava rad štitne žlijezde100% ORGANSKO DR GABRIEL'S ULJE KOKOSA MOŽETE PORUČITI PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 23,50 KM (normalna cijena je 31,30 KM)

Organsko Ulje KokosaOrgansko Ulje KokosaZa Vaš Mozak – Bez Zaboravnosti i Manjka Koncentracije!

Živite život bez straha od propadanja funkcija mozga!Nauka potvrđuje da redovno konzumiranje Ulja Kokosa:

• Poboljšava Funkcije Mozga, čak i kod Alzheimerove bolesti jer hrani mozak ketonima (dobrim mastima koje mozak koristi za rad)

• Služi kao izvrstan izvor “brze” energije za ljudsko tijelo

• Jača imuni sistem i djeluje antivirusno i antibakterijski

• Poboljšava i pomaže rad srca

• Poboljšava rad štitne žlijezde

Organsko Ulje Kokosa

• Pakovanje: 280 ml

• Cijena: 1.500,00 dinara

ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com

+ 381 64 322 77 51 (Beograd)Narudžbe on lineNAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.Sve narudžbe pisati na navedeni mail.Dostava i povrat

Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke.Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili.Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.

Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:ekoducan@gmail.com+ 381 64 322 77 51 (Beograd)

P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u popunosti vratiti novac, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!Legal Disclaimer - Pravna izjava o poricanju/odricanju od odgovornosti: Informacije koje se nalaze na ovoj stranici, u ovoj brošuri, i na svim ostalim našim brošurama i katalogu kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).
Broj otvaranja: 886
ekoducan - svi oglasi (122)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 12
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Broj otvaranja: 139
zvonimir - svi oglasi (2)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 10
Grad: Vlasotince
Kupujem/prodajem: Prodajem

ISTEKAO OGLAS!
Maca Origin 1300 više je nego prosječna maca
Kvalitet mace, koji je na raspolaganju na europskim tržištima jako varira. Često je maca uzgaja u Čilu ili Boliviji, ali na tržištu je na raspolaganju i kao sintetički proizvedena maca. Najbitniji faktor u donošenju odluke za ovaj prirodan dodatak leži u kvalitetu same sirovine. Uzgajana treba biti na barem 2500 metara nadmorske visine, jer su tamo klima i zemlja najpogodnije za ras ove biljke.Veća nadmorska visina će biti, veći sadržaj vitamina i minerala će biljka sadržavat
Zahtevni korisnici se odlučaju za Tricaps XXL kapsule.
Tricaps su visoko dozirne XXL kapsule s ogromnim kapacitetom od 1000 do 1400mg. Sposobni sportaši i bodybuilderi sve više posezaju za Tricaps, jer ove kapsule pružaju mnogo koristi i bolju učinkovitost od drugih kapsula ili tableta za žvakanje ili gutanje. Tricaps su proizvedene u skladu s kriterijima GMP-ja(Good Manufacturing Practice), ekskluzivno samo u ustanovama s ISO certifikatom. Nadzor kvalitete u skladu s GMP jamči za visoko kvalitetan proizvod, kao i osigurava da su kapsule proizvedene u skladu sa strogim zahtjevama kvaliteta javnog zdravstva.


Prednosti i koristi kapsula Tricaps
Više sadržaja i aktivnih sastojaka nego druge kapsule!
Odlična alternativa tabletama za žvakanje ili gutanje!
Lakše gutanje nego kod drugih tableta slične veličine!
Ovoj kapsule je neutralan i nema neprijatnog okusa!
Tricaps su dvodijelne kapsule! Sadržaj možete po želji pomiješati s vodom!
Ovoj kapsule je 100% napravljen iz goveđeg želatina! (ne sadrži svinjetine)
Vrhunski kvalitet! Proizvedeno u skladu s kriterijima GMP u ustanovama s ISO certifikatom!
Dobra investicija!
Broj otvaranja: 200
sportfitprotein - svi oglasi (6)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Novi Sad
Kupujem/prodajem: Prodajem
Broj otvaranja: 259
kale10 - svi oglasi (1)
Hrana, pića, sirovine i trgovina /
Zdrava hrana
Količina: 1
Grad: Kragujevac
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: