Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Knjigovodstvene usluge"

Broj otvaranja: 122
365credit - svi oglasi (9)
Usluge /
Knjigovodstvene usluge
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Broj otvaranja: 160
365creditunion - svi oglasi (19)
Usluge /
Knjigovodstvene usluge
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Broj otvaranja: 169
365creditunion - svi oglasi (19)
Usluge /
Knjigovodstvene usluge
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem

Broj otvaranja: 137
williamcole - svi oglasi (4)
Usluge /
Knjigovodstvene usluge
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
ISTEKAO OGLAS!
Income M&N je knjigovodstvena agencija koja se bavi profesionalnim pružanjem usluga iz oblasti robnog, materijalnog i finansijsko - pravnog dela poslovanja Vašeg preduzeća, od osnivanja tokom celog postojanja.

Iskustvo naseg kadra je veliko a Osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti, poverenju i lepim poslovnim običajima. Naše usluge prilagođavamo svakom klijentu ponaosob i samim tim se dobija najbolja usluga po najpovoljnijoj ceni.

Ukoliko se odlucite za nase usluge dobijate:
• Vrhunske,precizne i azurne knjigovodstvene usluge
• Izrada finsijskih izveštaja (završni račun)
• Obracun PDV-a
• Zastupanje pred organima Poreske uprave
• Prijave,odjave radnika kao i pripremu svih ugovora i obrazaca vezanih za radne odnose
• Obracun zarada i naknada zarada
• Izradu M-4 obrazaca,PPP obrazaca
• Upis radnog staza
• Vrhunsko poresko savetovanje
• Odgovornost za poveren posao
• Kurirska služba i predaja svih obrazaca u zakonskom roku
• Korektne cene nasih usluga

Predhodno navedeno je samo deo posla agencije Income M&N koji obavljamo za nase klijente i sve u cilju zadovoljenja potreba istih.

BONUS: Income M&N nudi besplatnu uslugu registracije svim firmama koje žele da postanu naši klijenti i na taj način se uvere u kvalitet naših usluga!

J.Gagarina 67, N.Beograd
Kontakt osobe:
Marija Mitrovic tel: 064/ 56 96 914
Nevena Selmanovic tel: 060/ 547 5115
E-mail: income.knjigovodstvo@gmail.com
Broj otvaranja: 292
bahuss - svi oglasi (1)
Usluge /
Knjigovodstvene usluge
Količina: 1
Grad: Beograd - Novi Bg.
Kupujem/prodajem: Prodajem
Business Line

E-Mail

AFC LORO PREDUZEĆE ZA KNJIGOVODSTVO, TRGOVINU I KONSALTING

E-Mail

AFC LORO PREDUZEĆE ZA KNJIGOVODSTVO, TRGOVINU I KONSALTING

Usluge / Knjigovodstvene usluge
Kroz dvadesetogodišnji rad, firma je prošla kroz razne periode i prilagođavanja potpuno različitim uslovima poslovanja. Sama računovodstvena praksa je prošla put od zatvorene privrede u kojoj su se mešale privatne i društvene kompanije do otvorene privrede sa pretežnim privatnim kapitalom u kojoj postoji obaveza primene međunarodnih računovodstvenih standarda za srednja i velika pravna lica. Pored istorijskog iskustva prilagođavanja promenama računovodstvenih sistema koje je stečeno kroz dugogodišnji praksu, firma je takođe stekla iskustvo u vođenju poslovnih knjiga klijentima iz najrazličitijih oblasti. Tako se u našoj firmi pružaju računovodstvene usluge spoljnotrgovinskim, proizvodnim, uslužnim firmama, firmama iz oblasti trgovine na veliko i malo, građevinskim, ugostiteljskim, izdavačkim, turističkim firmama i slično. Pored pravnih subjekata iz oblasti privrede, takođe su zastupljena i pravna lica iz neprivrede, humanitarne organizacije, nevladine organizacije i sl. Što se tiče strukture kapitala klijenata, značajan je broj domaćih pravnih lica čiji su osnivači iz inostranstva, kao i nerezidentna pravna lica. Tako se u našoj pružaju računovodstvene usluge firmama iz Slovenije, Hrvatske, Grčke, Italije, Rumunije. Pružanje računovodstvenih usluga stranim kompanijama ima određene specifičnosti kao što su mesečni poslovni izveštaji na engleskom jeziku sa određenom bilansnom šemom, što je naša firma uspešno realizovala.

MURSKA 14, Beograd, Tel.:011 2456822
Websajt: www.afc-loro.co.rs
BIZNIS KNJIGOVODSTVO

E-Mail

BIZNIS KNJIGOVODSTVO

Usluge / Knjigovodstvene usluge
Samostalna knjigovodstvena agencija "Biznis" osnovana je 1992. godine. Timom od 15 zaposlenih radnika, rukovodi ovlašćeni računovodja - revizor Zoran Filipović, a kadar je specijalizovan za pojedine stručne oblasti. Agencija "Biznis" se prvenstveno bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga, ali i savetima, kao i pružanjem usluga oko prijave i odjave radnika, upisa staža, overa zdravstvenih knjižica, uplata pazara, sve usluge u poreskoj upravi i banci. Usluge obavljamo po zakonskim propisima, tačno, brzo i efikasno. Dugogodišnje iskustvo (20 godina sa Vama), stečena reputacija kod klijenata, i državnih organa garant su našeg kvaliteta. Precizno, profesionalno, kvalitetno obavljanje usluga, prilagođavamo specifičnosti svakom pojedinačnom klijentu kom nudimo svoje usluge. Knjigovodstvena agencija "Biznis" posebnu pažnju posvećuje informisanju klijenata o aktuelnim promenama zakonskih propisa kao i davanju saveta iz svih oblasti računovodstva, posebno iz oblasti vođenja finansijske politike radnji. Našim klijentima obezbeđujemo uslugu prema njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja. Dodjite i uverite se! Knjigovodstvene usluge se obavljaju u dve kancelarije na računarskoj mreži od 15 radnih jedinica u programima poznate softverske firme. Programi i poslovanje agencije prilagođeni su različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog preduzetnika. Ukoliko su Vam potrebni saveti ili informacije, obratite nam se u bilo koje vreme, i mi ćemo Vam izaći u susret.

Rakovica, Vidikovacki Venac 90 d., Beograd, Tel.:011 232 1399 , 064 112 8092
Websajt: www.agencijabiznis.rs
AKTIVA SISTEM doo

E-Mail

AKTIVA SISTEM doo

Usluge / Knjigovodstvene usluge
Lepeza naših usluga prilagođena je tako da zadovolji potrebe klijenta od osnivanja firme pa tokom celog njenog postojanja u skoro svim segmentima administrativno - pravno - ekonomsko - finansijskog aspekta poslovanja. usluge su profilisane prema malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. Usluge agencije mogu se grupisati u sledeće celine: - osnivanje preduzeća i registracija radnji obuhvata sveobuhvatno savetovanje tokom celog postupka osnivanja, ishodovanje rešenja od apr i pib-a, izrada pečata, otvaranje računa; - knjigovodstvo, računovodstvo je osnovna, bazna usluga agencije i obuhvata: vođenje glavne i svih pomoćnih knjiga, izrada kalkulacija te vođenje pdv evidencija za preduzeća, preduzetnike (radnje) i druga pravna lica iz delatnosti trgovine na veliko i malo, proizvodnje i pružanja usluga, uvoza i izvoza, komisiona, menjačnica te drugih raznovrsnih poslovnih aktivnosti čija kruna je svake godine izrada završnog računa i poreskog bilansa, zasniva se na principu rada "dan za dan"; - platni promet, banke, plate, kadrovi, socijalno, poreska uprava i kurirska služba, obilasci delovi su usluge agencije čiji je zajednički cilj da omogući da se klijent u celosti posveti svom poslovanju, a da agencija preuzme servisiranje državnih institucija, celokupan gotovinski i bezgotovinski platni promet, kolanje dokumentacije i gotovine na relaciji klijent - agencija - klijent, prijave i odjave radnika, upis staža za radnike, predaja svih poreskih i drugih prijava i obaveznih izveštaja; - konsalting i seminari su deo usluge koji se bavi edukacijom i sveobuhvatnim rešavanjem kompleksnijih poslovnih procesa klijenata; - izrada pečata i štambilja je usluga koju obavljamo ili u sklopu osnivanja preduzeća i radnji ili posebno, po porudžbini, svakako sa ciljem kompletiranja naše usluge; - bezbednost i zdravlje na radu i zaštita od požara su usluge koju pružamo kako samostalno tako i u saradnji sa licenciranim kućama.

Pavla Papa 14, Novi Sad, Tel.:021 523 655
Websajt: www.aktivasistem.co.rs
Grad: