Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Lekoviti preparati"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Broj otvaranja: 49
ekoducan - svi oglasi (114)
Kozmetika i fitnes /
Lekoviti preparati
Količina: 67
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem

ISTEKAO OGLAS!
Brđanski melem protiv hemoroida je efikasno sredstvo protiv spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida.Takodje je efikasan kod fisura.Delovanje melema je zasnovano na aktivnim i biljnim supstancama koje imaju prirodno antiseptičko,protivupalno i anestetičko dejstvo.

Brđanski melem protiv virusnih bradavica i gljivica ima izraženo antivirusno,antibakterijsko i antiseptičko dejstvo.Trajno uklanja virusne bradavice,gljivice,kondilome,seboreične keratoze,seboreični dermatitis ne ostavljajući ožiljke niti bilo kakve druge neželjene posledice

Brđanski melem za oštećenu kožu efikasno deluje kod infekcije kože sa ili bez zapaljenja, autoimuna zapaljenja kože (PSORIJAZA I EKCEM). opekotine i oparotine, ozlede i rane, , hematomi,ožiljci, dekubitusi (vrsta odumiranja kože zbog prekida cirkulacije usled dugotrajnog pritiska kod ležećih bolesnika),

Brđanski melem Antireumatik namenjen je za lokalnu upotrebu kod lumbaga,išijasa,reumatizma zglobova i ostalih vrsta neuritisa.Pomaže kod sportskih i drugih povreda.Melem izaziva akutnu hiperemijui ublažava bol


Brđanski melem protiv akni i bubuljica neguje kožu i deluje u kožnim promenama različite etiologije.Posebno je izraženo dubinsko delovanje koje blagotvorno utiče na prisutne promene kože.Dolazi do sazrevanja već nastalih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih.

Brđanski melem protiv proširenih vena I kapilara ima pozitivno dejstvo kod slabosti venskih zalizaka I kapilara donjih ekstremiteta,koje učvršćuje I deluje diuretično.Otklanja bol I otečenost u nogama.

BRDJANSKI MELEM DOO

www.brdjanskimelem.com
+381(11)2281234
Broj otvaranja: 169
ana94 - svi oglasi (164)
Kozmetika i fitnes /
Lekoviti preparati
Količina: 111111
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
650.00 din
Dimetilsulfoksid ( DMSO ) je prirodna vodotopiva tečnost . To je bezbojna nesintetisana tečnost ekstrahovana i dobijena preradom sokova iz celuloznog drveta, kao takav on nije lek I ne može se registrovati kao lek. DMSO se u prirodi javlja u tragovima u biljkama, svežoj vodi, u okeanima i u kiši.
Uvek treba da očistite oblast koju želite da tretirate. Uklonite I vaše omiljene kreme jer DMSO će ih rastvoriti I Vaša koža će to da upije bez selekcije, tako da postoji rizik da neke toksične supstance unesete u svoj organizam. Većina DMSO-a će prodreti u kožu u roku od 15 minuta. Izbegavajte kontakt sa svim toksičnim supstancama tri sata nakon upotrebe DMSO-a.

DMSO se može koristiti kod povrede skočnog zgloba ( teniseri nakon prskanja po bolnom mestu ubrzo nastavljaju meč ), migrenozni bolovi će utihnuti ubrzo nakon apliciranja, bitno je reagovati odmah nakon što osetite pojavu, I modrice će izbledeti ako blagovremeno reagujete. DMSO ima dobra krioprotektivna svojstva: pokazao se izuzetno dobro kod promrzlina prstiju, brojna su svedočenja u korist DMSO-a, izbegnute su mnoge amputacije. Izvrstan je I kod opekotina od vatre ili električnog luka, regeneracija tkiva je uglavnom potpuna I sa vraćenim funkcijama .

Prilikom nanošenja možete smanjiti iritaciju ako tapkate čistim prstima po koži, ubrzaćete proces I efekti će trajati duže. Možda ćete želeti da eksperimentišete sa količinom DMSO-a koju nanosite da vidite kako to utiče na Vaš bol, tako možete naći minimalni iznos koji olakšava bol. Ali blago peckanje pri upotrebi ne treba da Vas obeshrabri.
Broj otvaranja: 203
bakone - svi oglasi (5)
Kozmetika i fitnes /
Lekoviti preparati
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
500.00 din
Mnogi potencijalni korisnici Epsom soli jednostavno nemaju vremena da se banjaju u kadi ili imaju tuš kabinu i uskraćeni su za blagodeti epsom kupki, ali mogu da koriste Epsom soli gel kao konforni način za snažnu detoksikaciju organizma. Nakon radioaktivnog zračenja delova tela (prelomi , mamografija, snimanje zuba i sl. ) u cilju sprečavanja radioaktivnih materijala da se stacioniraju i migriraju u telu možete pomoći vašem telu da se detoksikuje izlučivanjem produkata kontaminacije jer je naša koža glavni organ za eliminaciju toksina. Osim terapijskih kupanja u epsom solima u prilici smo dakoristimo i konforniju varijantu pomoću epsom soli gela. Natopite gel u navlažen sunđer i utrljavajte na oprano ugrejano telo 5 do 15 minuta. Telo će odmah kao kod balneoloških kupki upijati jone magnezijum sulfata. Isperite telo toplom vodom i osušite frotirom. Ako želite da se detoksikujete od: izloženosti teškim metalima,ugljenikovim jedinjenjima ( ugljen monoksid, smog ), insekticida, pesticida, herbicida iz hrane, sprejeva, dezodoransa, antiperspiranata , ako ste izloženi niskim nivoima elektromagnetnog i jonizujućeg zračenja možete povremeno koristiti ove načine detoksikacije u cilju prevencije organizma od kontaminacije. Dok utrljavate gel u zagrejano telo možete u gutljajima piti tople čajeve ili alkalizovati svoje telo pijenjem u gutljajima rastvora ½ kašičice sode bikarbone u čaši tople vode .Vaša iskustva će sigurno biti prijatna. Za detoksikaciju od: •Rentgenskih zračenja delova tela •Mamografije •Antiperspiranata •Dezodoransa, farbi za kosu •Sprejeva, osveživača prostorija •Nikotina, smoga, polena •Herbicida iz hrane Epsom soli gel razbija uporne masne naslage i smanjuje nivo kortizola, hormona koji skladišti salo i utiče na rad srca. Smanjuje oticanje nogu i zglobova Smanjuje oticanje proširenih vena na nogama Čisti lice od kancerogenih supstanci iz kozmetičkih proizvodaProizvodi su ispitani i odobreni za upotrebu, Zdrastvenu ispravnost vrši Zavod za javno zdravlje Subotica. Mogućnost dostave kurirskom službom . 
Broj otvaranja: 281
bakone - svi oglasi (5)
Kozmetika i fitnes /
Lekoviti preparati
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: