Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Android"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
ISTEKAO OGLAS!
Prodajem korišćen ali lepo očuvan telefon Huawei U8500 PRVA DROID sa punjačem. Zaključan na mts mrežu. Ako je potrebno još slika Vam mogu poslati na e-mail. Za kupovinu dva ili sva tri telefona POŠTARINA BESPLATNA na teritoriji Srbije! !!

Huawei U8500 je veoma moderan, jednostavan za korišćenje i po funkcijama sasvim solidan telefon, namenjen korisnicima koji žele Android telefon sa naglaskom na multimedijalne sadržaje.
Huawei U8500 je quad-band GSM Android smart telefon sa 3G podrškom. Poseduje TFT ekran, 3.2 inča veliki, osetljiv na dodir, zatim, 3.2 megapiksela kameru, muzički i video plejer i FM Radio. Ima malo interne memorije, ali je zato tu podrška za mikro SD kartice do 32GB. Od ostalih specifikacija, uređaj poseduje GPS sa AGPS i digitalnim kompasom za podršku Google mapama. Telefon je solidnih dimenzija, 112 x 58 x 12,8 mm, pa vrlo lepo leži u ruci, ima zaobljene linije, a korišćeni su izuzetno kvalitetni materijali za izradu. Detalji poput srebrne lajsne na zvučniku ili On/Off tastera na vrhu su veoma efektni, kao i četvrtasti prsten oko tač peda. ima ugrađenu kameru rezolucije 3.15 megapiksela, koji snima i CIF video snimke sa 15 frejmova po sekundi. Slike su sasvim pristojnog kvaliteta i dovoljne rezolucije za stavljanje na profile društvenih mreža. Interfejs telefona je uobičajeni Google Android interfejs, zanimljiv i lak za korišćenje. Tu je i muzički plejer solidnih performansi. Izlazna snaga zvuka i kvalitet zvuka su za pohvalu. Podržava quad bend GSM i tri bend UMTS mreže sa podrškom za HSDPA standard brzine do 7.2 Mbps. Tu su i Bluetooth i Wi-Fi modul sa HotSpot podrškom (samo na Android verziji 2.2 i višoj) za bežično povezivanje.
Broj otvaranja: 139
aleksandra035 - svi oglasi (20)
Mobilni telefoni /
Android
Količina: 1
Grad: Jagodina
Kupujem/prodajem: Prodajem

Broj otvaranja: 230
mrjovica - svi oglasi (2)
Mobilni telefoni /
Android
Količina: 1
Grad: Novi Sad
Kupujem/prodajem: Prodajem
Broj otvaranja: 289
boroboro - svi oglasi (1)
Mobilni telefoni /
Android
Količina: 1
Grad: Futog
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: