Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Mačke"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›

Pozvati
Uzgajivacnica DIVINITY SAVANNAHS-registrovana u U. S. A. i Austriji(kao jedina u Jugoistocnoj Evropi)ponosno vam predstavlja najmladju rasu na svetu koja je nastala 1986 godine ukrstanjem Africkog Servala(divlje macke srednje velicine koja vazi za najinteligentniju na svetu i koja iz mesta skace i do 5,5 metara. . . ) i domace macke i kao takva je hibridna rasa. Savanne reprezentuju male Geparde sa svojim sarama, veoma su aktivne, izuzetno zainteresovane za vodu, privrzene coveku vise nego pas, setaju na povodcu ali ne i destruktivne a maze nikad vece. Isto tako vaze za najbolje lovce. Trenutno se rade istrazivanja koja treba da potvrde da su hipoalergiske. Nose oznake od F1 do F5 sto oznacava koliko su daleko kolena od Africkog Servala. F1(Otac ili majka Serval) su najvece i dostizu do 20 kg i velicine su psa srednje velicine, posto imaju izuzetno dugacke noge dok na primer F5 variraju od 6 do 12 kg. Naravno Savannah je najveca domaca macka na svetu. Na prvi pogled podsecaju na Bengalce ali na tome se sve zavrsava jer njihova inteligencija i agilnost ispred svih ostalih rasa. Pojavljuju se u Brown, Silver, Melanistic. . . boji. Kao i Snow Savannah koje su color point gen(plave oci)! . Razvijaju se i rastu do 3 godine.

10.7.2014 SU DOSLE NA SVET PRVE SAVANNE RODJENE NA OVIM PROSTORIMA,SLOBODNA JE JEDNA ZENKA I JEDAN MUJZAK !

+38163488888 +381614448888 +381628488888

nemanjaristic88881@gmail.com

Macici dolaze sa pedigreom(TICA, Felis Serbica ili ECCE Austrija), pasossem, cipovani, revakcinisani i sa zdravstvenom garancijom. Uzgajamo Savanne F4 i F5(koje vaze za domace macke i koje su se najbolje pokazale kao kucni ljubimci)posto je za nize oznake(Savanne) F1-F3 potrebna specijalna dozvola za uvoz i drzanje. Molimo sve potencijalne interesente da se informisu o rasi i cenama(koje su prilagodjene za nase trziste) istih putem interneta ili da se obrate nama. UPOZORENJE! SVI OSTALI OGLASI ZA SAVANNE SU LAZNI! SVE MACKE SA OGLASA(SEM AFRICKOG SERVALA)MOZETE VIDETI KOD NAS!
Broj otvaranja: 525
gataric - svi oglasi (1015)
Kućni ljubimci /
Mačke
Količina: 2
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Pozvati
Uzgajivacnica DIVINITY SIBERIANS registrovana u Austriji i U. S. A. Sibirci(srednja duzina dlake)hipoalergijski, manje se linjaju, poseduju osobine karakteristicne psu, veoma inteligentni, druzeljubljivi, dobro se slazu sa drugim kucnim ljubimcima, pogotovo psima, drugi po velicini u svetu macaka posle Main Coon-a, velikih macijih akrobatskih sposobnosti, mogu da se nauce da idu na povodcu a opet su izuzetno velike maze. Rasa stara preko 1000 godina(izuzetno zdrava, zive oko 20 godina), nastala ukrstanjem Lynx lynx i domace macke bez ljudskog uticaja. Macke bele boje sa plavim ocima su pod rasa Sibirske macke i zovu se Neva Masquerade-Colour Point. Nase macke su cistokrvne bez krvi Persijanera i Sijamaca, niti parimo nase zenke sa nosiocima golden i red gena koji su zabranjeni(ukrstane macke nemaju mogucnost takmicenja, niti osobenosti, temperament i sposobnost istih kao ni kvalitet krzna koji se kod Sibirskih sastoji iz 3 razlicita sloja). Nazalost moramo da se ogradimo od svih kupaca koji su uzeli macice od nas kao kucne ljubimce pa iste parili(bez nase saglasnosti)i sa raznim dugodlakim mackama(koje nazalost nisu Sibirske) i iste oglasavaju. O lepoti i kvalitetu nasih Sibiraca dovoljno govori da se nase mace nalaze i u drugim uzgajivacnicama,Royal Siberian iz Austrije,Neva Angels is Srbije(i koja je koristila naseg Irish Cream ),Kanada,Svajcarska,Slovenija,Makedonija,Crna Gora,Hrvatska. .
+38163488888 +381614448888 +381628488888 nemanjaristic88881@gmail.com
IMAMO 3 ESKLUZIVNE NEVE ( 2 muzjaka i 1 zenka ) RODJENE 7.5.2014.
Macici dolaze sa kompletnom dokumentacijom(pedigre, sva kolena)TICA(kucni ljubimac, rasan bez pedigrea je isto sto i covek bez porekla, korena i rodjaka, auto bez saobracajne ili stan bez vlasnickog lista, niti bez njega postoji garancija da se radi o autenticnoj rasi), pasosem,cipovani,testirani(FIV, FELV, PKD negativni). Ponosni smo jer smo postali vlasnici Neve koja je direktan potomak Dorofeiia macka u vlasnistvu gospodina predsednika Dimitrij Medvedeva.
Broj otvaranja: 563
gataric - svi oglasi (1015)
Kućni ljubimci /
Mačke
Količina: 3
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Pozvati
Uzgajivacnica DIVINITY SAVANNAHS-registrovana u U. S. A. i Austriji(kao jedina u Jugoistocnoj Evropi)ponosno vam predstavlja najmladju rasu na svetu koja je nastala 1986 godine ukrstanjem Africkog Servala(divlje macke srednje velicine koja vazi za najinteligentniju na svetu i koja iz mesta skace i do 5,5 metara. . . ) i domace macke i kao takva je hibridna rasa. Savanne reprezentuju male Geparde sa svojim sarama, veoma su aktivne, izuzetno zainteresovane za vodu, privrzene coveku vise nego pas, setaju na povodcu ali ne i destruktivne a maze nikad vece. Isto tako vaze za najbolje lovce. Trenutno se rade istrazivanja koja treba da potvrde da su hipoalergiske. Nose oznake od F1 do F5 sto oznacava koliko su daleko kolena od Africkog Servala. F1(Otac ili majka Serval) su najvece i dostizu do 20 kg i velicine su psa srednje velicine, posto imaju izuzetno dugacke noge dok na primer F5 variraju od 6 do 12 kg. Naravno Savannah je najveca domaca macka na svetu. Na prvi pogled podsecaju na Bengalce ali na tome se sve zavrsava jer njihova inteligencija i agilnost ispred svih ostalih rasa. Pojavljuju se u Brown, Silver, Melanistic. . . boji. Kao i Snow Savannah koje su color point gen(plave oci)! . Razvijaju se i rastu do 3 godine. | 10.7.2014 SU DOSLE NA SVET PRVE SAVANNE RODJENE NA OVIM PROSTORIMA, SLOBODNE SU 3 ZENKE, BLACK SMOKE i MARBLE! | +38163488888 +381614448888 +381628488888   nemanjaristic88881@gmail.com | Macici dolaze sa pedigreom(TICA, Felis Serbica ili ECCE Austrija), pasossem, cipovani, revakcinisani i sa zdravstvenom garancijom. Uzgajamo Savanne F4 i F5(koje vaze za domace macke i koje su se najbolje pokazale kao kucni ljubimci)posto je za nize oznake(Savanne) F1-F3 potrebna specijalna dozvola za uvoz i drzanje. Molimo sve potencijalne interesente da se informisu o rasi i cenama(koje su prilagodjene za nase trziste) istih putem interneta ili da se obrate nama. UPOZORENJE! SVI OSTALI OGLASI ZA SAVANNE SU LAZNI! SVE MACKE SA OGLASA(SEM AFRICKOG SERVALA)MOZETE VIDETI KOD NAS!
Broj otvaranja: 528
gataric - svi oglasi (1015)
Kućni ljubimci /
Mačke
Količina: 3
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Pozvati
Uzgajivacnica DIVINITY SIBERIANS registrovana u Austriji i U.S.A. Sibirci(srednja duzina dlake)hipoalergijski,manje se linjaju,poseduju osobine karakteristicne psu,veoma inteligentni,druzeljubljivi,dobro se slazu sa drugim kucnim ljubimcima,pogotovo psima,drugi po velicini u svetu macaka posle Main Coon-a,velikih macijih akrobatskih sposobnosti,mogu da se nauce da idu na povodcu a opet su izuzetno velike maze.Rasa stara preko 1000 godina(izuzetno zdrava,zive oko 20 godina),nastala ukrstanjem Lynx lynx i domace macke bez ljudskog uticaja.Macke bele boje sa plavim ocima su pod rasa Sibirske macke i zovu se Neva Masquerade-Colour Point.Nase macke su cistokrvne bez krvi Persijanera i Sijamaca, niti parimo nase zenke sa nosiocima golden i red gena koji su zabranjeni(ukrstane macke nemaju mogucnost takmicenja, niti osobenosti, temperament i sposobnost istih kao ni kvalitet krzna koji se kod Sibirskih sastoji iz 3 razlicita sloja).Nazalost moramo da se ogradimo od svih kupaca koji su uzeli macice od nas kao kucne ljubimce pa iste parili(bez nase saglasnosti)i sa raznim dugodlakim mackama(koje nazalost nisu Sibirske) i iste oglasavaju.O lepoti i kvalitetu nasih Sibiraca dovoljno govori da se nase mace nalaze i u drugim uzgajivacnicama,Royal Siberian iz Austrije,Neva Angels is Srbije(i koja je koristila naseg Irish Cream ),Kanada,Svajcarska,Slovenija, Makedonija,Crna Gora,Hrvatska. . . | | +38163488888;  +381614448888; +381628488888  | nemanjaristic88881@gmail.com | IMAMO ESKLUZIVNE NEVE RODJENE 7.5.2014! | Macici dolaze sa kompletnom dokumentacijom(pedigre, sva kolena)TICA(kucni ljubimac, rasan bez pedigrea je isto sto i covek bez porekla,korena i rodjaka,auto bez saobracajne ili stan bez vlasnickog lista, niti bez njega postoji garancija da se radi o autenticnoj rasi), pasossem,cipovani,testirani(FIV, FELV, PKD negativni).Ponosni smo jer smo postali vlasnici Neve koja je direktan potomak Dorofeiia macka u vlasnistvu gospodina predsednika Dimitrij Medvedeva.
Broj otvaranja: 526
gataric - svi oglasi (1015)
Kućni ljubimci /
Mačke
Količina: 10
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: