Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Fasadni materijal"

ISTEKAO OGLAS!
Kvalitetni a ujedno i najpovoljniji , mase za gletovanje, krecenje i fasade.
Fabrika za proizvodnju gradjevinskog materijala - Bau color
Glet masa se koristi za fino izravnavanje (gletovanje) gipsanih ploča, malterisanih i betonskih unutrašnjih zidnih i plafonskih površina. Lako se priprema i nanosi. Ne otire se posle sušenja i daje ravnu glatku površinu bele boje.
Lepak za keramiku - Za upijajuće keramičke pločice na upijajućim unutrašnjim površinama. Za neupijajuće podloge koristiti fleksibilni lepak- za debljine sloja od 4 do 10mm; za upijajuću keramiku; pogodan za neravne površine; visoka stabilnost; ekonomičan
Lepak za fasadu - se može nanositi na sve uobičajene ravne, čvrste, nosive, čiste i suve zidove. Specijalni malter za lepljenje i rabiciranje izolacionih ploča. Za poboljšanu izolaciju spoljnih zidova. Za lepljenje izolacionih ploča (polistiren/kamena vuna) i rabiciranje.
Akrilne fasade u svim bojama. -Kvalitetna, pripremljena fasada velike čvrstoće, lake obradivosti, namenjena obradi kružnih, rajbovanih, grebanih fasada. Osnovni sastav ovakvih fasada čine akrilne smole , pigmenti, punioc određene granulacije ,pre svega kvarc, i aditivi.
Akrilni Kulir u svim bojama. - Lak za ugradnju. Namenjen je završnoj obradi spoljašnjih i unu trašnjih zidnih površina. Izuzetno vodoodbojan, postojan i otporan u svim klimatskim uslovima.
Masinski malter je namenjen za mašinsko i rucno malterisanje svih nosivo sposobnih unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gasbetonskih elemenata, betona i prirodnog kamena.
Radimo izvodjenje svih gradjevinskih radova po veoma povoljnim cenama. Placanje moguce po dogovoru.

Kontakt tel: 064/4769278 ; 063/8821454

Pozovite nas i materijal dovozimo na Vasu adresu.
Broj otvaranja: 209
dirwienna - svi oglasi (48)
Građevina, materijal i usluge /
Fasadni materijal
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem
Grad: