Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Svi oglasi u potkategoriji "Ostalo"

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›

ISTEKAO OGLAS!
Pet shop Alfa Pet je otvoren 2014 godine i sve do danas je bio i ostao nezaobilazna stanica velikog broja ljubitelja životinja koji cene kvalitet i vrhunsku uslugu.
Vlasnicima najrazličitijih kućnih ljubimaca, bilo da se radi o psima, mačkama, pticama, ribicama ili glodarima nudimo najveći izbor hrane, opreme, poslastica, vitamina i sredstava za zaštitu za njihove kućne ljubimce.
Komercijalna hrana za pse i mačke čijom prodajom se bavimo, svojim sastavom zadovoljava standarde propisane za zdravu i ishranu bogatu vitaminima a bezgranična ljubav prema životinjama, čiji smo i sami ponosni vlasnici, kao i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo odgovorno i posvećeno.
U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano pa smo se u skladu sa tim potrudili da Vam ponudimo veliki izbor hrane u sve tri kategorije tj. ekonomičnog kvaliteta, premijum i superpremijum kvaliteta.
U pet shopu Alfa Pet takođe Vas očekuje veliki izbor opreme, kaveza, transportera, toaleta, ogrlica i povodaca, hranilica i pojilica, posuda za hranu, četki, igračaka i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.
Obradujte Vašeg ljubimca prizvodima iz široke palete naše ponude i na taj način im uzvratite za nesebičnu ljubav koju Vam pružaju.

Savet veterinara možete potražiti u našoj akciji PITAJTE VETERINARA
NAŠ MOTO JE KUPITE PRISTOJNU HRANU ZA PRISTOJNU CENU
Kontakt tel: 061/2-444-070 I 011/420-8-150

Pratite nas na : https://www.facebook.com/petshopalfapet/
Vise informacija na : http://alfapet.rs/
Broj otvaranja: 161
dirwienna - svi oglasi (18)
Kućni ljubimci /
Ostalo
Količina: 1
Grad: Beograd
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 Sledeća ›
Grad: